Workshop Application

π•°π–˜π–™π–Šπ–Šπ–’π–Šπ–‰ π–”π–“π–Š, π–™π–π–Š π–Šπ–ˆπ–π–”π–Šπ–˜ 𝖔𝖋 π–™π–π–ž π–†π–‰π–›π–Šπ–“π–™π–šπ–—π–Šπ–˜ 𝖆𝖓𝖉 π–†π–ˆπ–π–Žπ–Šπ–›π–Šπ–’π–Šπ–“π–™π–˜ π–π–†π–›π–Š π–—π–Šπ–†π–ˆπ–π–Šπ–‰ π–”π–šπ–— π–Šπ–†π–—π–˜. π•Ύπ–π–†π–—π–Š π–™π–π–ž π–π–“π–”π–œπ–‘π–Šπ–‰π–Œπ–Š π–œπ–Žπ–™π– π–šπ–˜!

We are extending the warmest invitation to thee, masters of the craft. Designers, Divination Practicians, Craftsmen and Artisans, Dancers and Musicians, Reenactors and Role-players, Culinary masters and everyone who expertise on topics that align with the realms… head the call! Promote your expertise, engage with the faire goers, and build a community. Share thy passion and wisdom by leading a workshop at Ren faire PH 2024!

Workshop registrations are now open!
Register Here β€” https://tinyurl.com/RenFairePHWorkshop

Where art thou, Nobles and Merchants! Be part of the faire! Register Now!
Ren Faire PH Merchant:Β tinyurl.com/RenFairePHMerchants
Ren Faire PH Sponsorship:Β tinyurl.com/RenFairePHSponsorship
Ren Faire PH Contributor:Β tinyurl.com/RenFairePHContributors

🍻🧝🏽Join our Community Tavern:Β https://discord.gg/renfairephΒ βš”πŸ»
Follow our other social media platforms:
Instagram:Β instagram.com/renfaireph
Twitter (X):Β x.com/renfaireph
Tiktok:Β www.tiktok.com/@ren.faire.ph
#RenFairePHΒ #RenFairePH2024Β #BePartOfHistory

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Verified by MonsterInsights